Brief

aanmaning

Zelfs als uw huurder voor overlast zorgt of de huur zonder goede reden niet (of niet volledig) betaalt, wordt hij wettelijk gezien tóch enorm beschermd. Omdat er over het algemeen een hele reeks stappen gezet moet worden om uw huurder gedwongen uit het gehuurde pand te kunnen zetten, doet u er goed aan om meteen actie te ondernemen. Door ons een aangetekende brief aan uw huurder te laten verzenden, bespaart u hoe dan ook veel tijd en moeite. Ook als het gaat om een niet-betalende huurder kan een brief van ons (of een brief die u zelf stuurt op basis van onze voorbeelden) een oplossing zijn. Daarnaast levert onze werkwijze u nog verschillende andere grote voordelen op:

 • goedkoop
 • effectief
 • helder

Als er geen contact gelegd kan worden met uw huurder of als gemaakte afspraken niet worden nagekomen, adviseren wij u gratis en vrijblijvend over de mogelijkheden van een procedure. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Vragen?

Maak gebruik van onderstaand contactformulier en bespreek uw zaak met een specialist. Op die manier weet u in ieder geval zeker waar u aan toe bent:

  Uw naam*

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer*

  Als u dat wil, kunt u hierna uw vraag ingeven:

  Zodra u op de verzendknop klikt, verschijnt daaronder een kadertje met de mededeling of uw bericht succesvol werd verzonden of niet. Vergeet dit niet even te controleren!