huurders uitzetten wegens huurachterstand

Heeft u te maken met huurders die de huur niet betalen? Voor één vast bedrag van €35,- excl. BTW zorgt Axio Legal Services ervoor dat de huur betaald wordt of het pand zo snel mogelijk ontruimd wordt. Lees meer over onze werkwijze:

 1. Aangetekende aanmaning
 2. Vaststellingsovereenkomst
 3. Uitgebreid traject
 4. Gratis advies
 5. Ontruimingsprocedure

Alleen als wij uw zaak winnen, brengen wij een aanvullende vergoeding in rekening voor onze werkzaamheden. Een van onze motto’s is namelijk dat u alleen voor resultaat hoeft te betalen. U leest alles over onze werkwijze en tarieven in onze gratis brochure.

Aangetekende aanmaning

aanmaning

Onze eerste brief aan uw huurder wordt aangetekend verzonden zodat de ontvangst ervan niet kan worden ontkend. Indien uw huurder afspraken wil maken over aflossing van de huurachterstand, leggen wij die schriftelijk vast. Uiteraard geven wij u kosteloos advies over uw opties. Bij geen reactie volgen er meer brieven!

terug naar top

stel uw vraag over huurders uitzetten

Betalingsregeling

betalingsregeling

Alle (door u geaccordeerde!) afspraken met uw huurder leggen wij kosteloos vast. Uiteraard gebeurt dat altijd onder de voorwaarde dat de lopende huurverplichtingen wordt nagekomen. Volgt er geen reactie op onze eerste brief? Dan zetten wij ons uitgebreide traject verder.

terug naar top

stel uw vraag over huurders uitzetten

Uitgebreid traject

traject

Als uw huurder niet reageert op onze eerste (aangetekende) brief, gaan er nog minimaal twee aanvullende schrijvens aan hem/haar uit. Deze manier van werken zorgt ervoor dat een eventuele procedure een stuk sneller verloopt. Doorheen ons traject staan wij u met kosteloos advies bij.

terug naar top

stel uw vraag over huurders uitzetten

Kosteloos advies

kosteloos advies

Tijdens het gehele verloop van ons traject staan wij u met gratis advies bij. Zo schatten wij bijvoorbeeld de wenselijkheid van een betalingsregeling voor u in of de haalbaarheid van een eventuele ontruimingsprocedure. Op die manier weet u zeker dat u de juiste beslissingen neemt.

terug naar top

stel uw vraag over huurders uitzetten

Procedure

Ontruimingsprocedure

Voor de opstart van een ontruimingsprocedure brengen wij géén extra vergoeding in rekening. Wel zult u proceskosten moeten maken. Alleen als de procedure wordt gewonnen, betaalt u ons een aanvullende (maar scherpe!) succesvergoeding. In onze gratis brochure vindt u een volledig overzicht van de proceskosten en onze tarieven.

terug naar top

stel uw vraag over huurders uitzetten

Gratis brochure

Door onze efficiënte manier van werken, slagen wij erin om onze tarieven zo laag mogelijk te houden. Vraag onze gratis brochure aan en leer meer over het verloop van een ontruimingsprocedure, de kosten die daarbij komen kijken (zoals het griffierecht en betekeningskosten) en de vergoeding die wij in rekening brengen als wij de procedure voor u winnen. Uiteraard zit u nergens aan vast:

  Uw naam*

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer*

  Als u dat wil, kunt u hierna uw vraag ingeven:

  Zodra u op de verzendknop klikt, verschijnt daaronder een kadertje met de mededeling of uw bericht succesvol werd verzonden of niet. Vergeet dit niet even te controleren!